Beoordelingen van The Bamboo Room Hoorn

Recente recensies van The Bamboo Room Hoorn

5 sterren na 48 reviews

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Prima hoeveelheid

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en meer als voldoende

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, makkelijk op te warmen. Netjes verpakt.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, gemakkelijk te bereiden en duidelijk, enige tip het volledig menu er nog bij doen op papier🥳genoten

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Tweede keer binnen een maand hier besteld. Dit keer de Bamboo box. Was weer heerlijk. Vooral de keuze voor de cake als dessert was goed bevallen. Erg lekker!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed. 5 sterren Hat alleen 2 roti bij mogen zitten voor verdeling. Voor de rest lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Het enige jammere was dat we dit thuis moesten opeten ipv op jullie heerlijke terras.... X

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Stuk voor stuk heerlijke gerechten. Smaakvol en prima porties. Dessert wellicht iets lichter volgende keer (mousse of parfait?); Rocky Road valt echt net even te zwaar. Box verder helemaal compleet met de stokjes, doekjes en pepermuntje. En dat voor een nette prijs.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb genoten van het eten, de Zalm taganaki was verrukkelijk maar ook de andere gerechten waren super, van goede kwaliteit en heerlijk van smaak. Het was mijn eerste keer dat ik iets bestelde maar het zal zeker de laatste niet zijn.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassende gerechten, heerlijk eten, zeer goede kwaliteit. Eenvoudig zelf op te warmen door de duidelijke bijgevoegde uitleg. Zeker een aanrader!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb voor het eerst besteld bij de Bamboo Room. Het was een verrassend pakket waarbij goed is nagedacht over verpakkingsmaterialen die je kan recyclen. De instructies op bepaalde gerechten op te warmen waren duidelijk. Het eten was heerlijk en verrassend. Ik heb genoten.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker goed verzorgd ... Misschien de vega iets minder pittig niet iedereen houd van pittig. Of pepertje er los bij doen. Succes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer hebben we genoten van de Bamboo Box. Ruim op tijd bezorgd in een leuk gedecoreerde box met veel aandacht voor duurzame verpakkingsmaterialen. De gerechten zijn eenvoudig klaar te maken / op te warmen. Wederom was het érg lekker en meer dan genoeg. Als je de gerechtjes een beetje gespreid klaar maakt en nuttigt, heb je een heerlijk avondje uit, maar dan thuis... Absoluut een aanrader!! Als het lukt om de Rendang nog iets malster te krijgen/houden, is er helemaal niets meer te wensen over...

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekker, vers en waar nodig eenvoudig te bereiden. Vegan zoals het moet zijn.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Lekker pittig!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voldoende eten en variatie, pindasoep smaakte teveel naar pepers dat was jammer. Verder lekker gegeten!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was geweldig. Goede beschrijvingen erbij voor het opwarmen. Zeker voor herhaling vatbaar. Het enige wat jammer is, is dat er op de site niet te vinden is hoe te betalen met cadeaubon

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk Valentijnsdiner gehad, duidelijke instructies voor het afmaken/verwarmen. Hier gaan we zeker vaker bestellen!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Staat er ineens een bekende voor de deur, blijkt nieuwe eigenaresse van the Bamboo Room! En wat een verrassings-valentijns-box! Heerlijk gegeten, niet voor niets dat er ook nog natte doekjes bij zaten, want het is om je vingers bij op te eten! Voor herhaling vatbaar en vooral graag weer eens "op locatie"!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker die Valentijn box

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en makkelijk klaar te maken. De uien uit het groente gerecht waren bij het eten niet gaar, ik weet niet of dat zo hoort. Tip: geef een even aantal dim Sum , dat is logischer voor 2 personen.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij eten hier regelmatig, heerlijke gerechten. Veel variatie en alles is even lekker! De boxen zijn ruim gevuld. Nog wel even zelf opwarmen, maar er zit een duidelijke beschrijving bij. Echte aanrader!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en erg lekker! We hadden alleen gevraagd of een pindasoep door een ander gerecht kon worden vervangen, dat was niet geregeld. Maar verder dus helemaal prima!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten ruim voldoende. Een compleet diner. Goede uitleg hoe te verwarmen en netjes verpakt. Prijs kwaliteit is top.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat was het weer een feestje 🎉 Het eten ziet er prachtig verzorgd uit en is gemakkelijk te bereiden. De verschillende smaken waren weer prima, we hebben genoten. Echt een thuis-uit-eten-gevoel 👍

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Feestje alleen al om de met aandacht beschreven doos met lekkers te openen. Lekkere gerechten, pindasoep; topper & lekker pittig. Bami erg smaakvol. De rotti paste naar onze smaak er niet helemaal bij (beetje veel aardappel in verhouding) maar de overheerlijke brownie was dan weer een lekkere afsluiter! Prijs - kwaliteit echt prima!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de bestelling geplaatst en bezorgen geselecteerd. Hier is voor betaald wat in mijn optiek al bijzonder is bij een bestelling van €100,-. De bezorging is 2 maal bevestigd per email dat deze om 17:30 zou worden bezorgd. Vervolgens hebben wij gebeld rond 18:00 omdat niks was bezorgd. Vervolgens werd ons verteld dat de bestelling op ophalen stond, wat niet het geval was. Uiteindelijk werd de na bespreking de bestelling om 18:30 bezorgd en was dit lauw tot koud en werd er niks extras aangeboden om deze fout te compenseren. Wederom, bij een bestelling van €100,- verwacht ik meer service. Zeer teleurgesteld en daarom was dit de eerste en laatste keer dat ik hier bestel.

Reactie van The Bamboo Room:Beste Lina, Er is inderdaad verwarring ontstaan omdat je koos voor bezorgen maar je hebt in de selectievakjes op de website niet gekozen voor bezorgen maar voor afhalen. Daardoor staat onder alle gerechten de tekst 'afhalen'. Het is inderdaad mis gegaan daardoor en daar hebben we dan ook onze excuses voor aangeboden en we zijn daarna zo snel als we konden met de box naar jullie huis gekomen. Dat de gerechten koud zijn, dat klopt. Dat is altijd het geval omdat de box zowel koude- als warme gerechten bevat. Wij leveren instructies bij de box om de gerechten op te warmen en dit staat ook vermeld op onze bestelpagina. We vinden het erg jammer om te lezen dat je teleurgesteld was en zoals we gisteren ook al hebben aangegeven, vinden wij het ook erg vervelend als er iets misgaat en spijt het ons. Met tropische groet, Lilian van Vliet The Bamboo Room

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, en wat zag de box er prachtig uit. Wel een paar opmerkingen. Er zaten geen spiesjes bij de soep, geen avocado in de pole bowl en de zoete aardappel was gewone aardappel. Verder is het voor 2 personen voldoende maar had iets meer mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten zoals altijd!! Dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag lekker eten besteld, bezorging verliep vlekkeloos. Het eten was erg lekker en wij gaan vaker bestellen in de toekomst.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Een dikke 10! Ik ben heel blij met de vegan opties!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, ruim voldoende ( zelfs teveel voor ons) en duidelijke informatie hoe wat te bereiden. Een echte aanrader

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, op tijd tijd bezorgd en leuk verpakt. Thx.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de 2de keer dat we een box bij jullie bestelden. Beide keren waren we zeer tevreden. De prijs is ook vriendelijk, dus we gaan zeker vaker bestellen. Zou fijn zijn dat de inhoud af en toe wisselt. 1 opmerking: we hadden voor zaterdag gesteld, maar het werd vrijdag al bezorgd.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren net aan thuis toen het eten werd gebracht. Dit was 40 min. te vroeg. Er had ook iets meer vlees gekund.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

** Een smaakvol avontuur gecombineerd met een dosis vriendelijkheid ** Voor het eerst in hun bestaan vandaag bij The Bamboo Room 'uit eten' geweest. In deze bijdrage een uitgebreide review van deze ervaring. De ervaring bestaat uit het afhalen en het genieten van 'The Bamboo Box'. Samengevat In deze periode is het natuurlijk schieronmogelijk om uit eten te gaan. The Bamboo Room bracht de ervaring van uit eten dus bij de mensen thuis; en dat hebben ze uitstekend gedaan. Er is nog wél wat eigen (kook)werk nodig om het eten op tafel te krijgen, maar wat er uiteindelijk op tafel komt, is een gevarieerd menu, waarbij er (voor ons) ruim voldoende van alles was. Bestellen Het bestellen verliep probleemloos via de website. Tijdens het bestellen kon afhalen of afleveren apart worden geselecteerd. Er werd betaald via iDEAL. Ideaal, dus. Afhalen of afleveren? Beide is geen enkel probleem voor hun. Omdat afleveren € 3,50 extra was, was onze keuze om de box af te halen. Het extra be

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vooral de pindasoep is een aanrader!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ohhh, het was genieten ons kerstmenu met dim summetjes, poke bowl, zalm steak, mmmmm, heerlijk!!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten in een goed verzorgde box. Gaan we vast nog een keer doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden dit keer losse gerechten besteld. Netjes ingepakt en een duidelijke beschrijving hoe je de gerechten thuis opwarmt. De porties zijn van prima grootte. Wij hebben wederom weer genoten van een lekkere Bamboo Room box!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het erg lekker!! Misschien dat er alleen op de website duidelijker kan worden aangegeven dat je zelf het eten nog moet opwarmen, want hier hadden wij niet op gerekend. Verder zouden wij hier graag nog een keer bestellen, want we hebben genoten van het eten :)

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker was het

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er prachtig uit, was erg lekker. Meer dan genoeg en gemakkelijk té bereiden. Bestelling kwam precies op tijd. Het is zeker voor herhaling vatbaar! Miste wel 2 drankjes, waren niet mee geleverd.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en goed verzorgd.. Voor herhaling vatbaar!